Orgeneral Kıvrıkoğlu Üsküdar Belediyesi'ni ziyaret etti

Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı ziyaret etti. Kıvrıkoğlu, Kuleli Askeri Lisesi'nde öğrenci

Birinci Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı ziyaret etti. Kıvrıkoğlu, Kuleli Askeri Lisesi'nde öğrenci iken en güzel askerlik yıllarını Üsküdar'da geçirdiğini söyledi.

Üsküdar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz ay Mustafa Kara'nın kendilerini ziyaretine karşılık olarak iade-i ziyarette bulunan Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu yarım saat süreyle Üsküdar Belediye Başkanı ile makamında görüşerek incelemelerde bulundu.

Ziyaret esnasında bir konuşma yapan 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, 1964 yılında Kuleli Askeri Lisesi'nde başladığı askerlik hayatı süresince en güzel yıllarını Üsküdar'da geçirdiğini, o yıllarda dolmuş ve tramvaylarla ulaşım sağlandığını, Fıstıkağacı'ndan yukarı çıkarken tramvayın çıkardığı gürültülerin kendilerinde unutulmaz anılar bıraktığını ifade etti. Kıvrıkoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile uyum içinde çalıştıklarının altını çizerken Kadir Topbaş'ın Keşan'daki havaalanının eksiklerinin giderilmesi, Mustafa Kara'nın da Selimiye kışlası ve çevresindeki ihtiyaçların giderilmesi konusundaki desteklerinin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini söyledi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği ziyaretin ardından 1. Ordu Komutanı'nın gerçekleştirdiği iade-i ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Ziyaret sırasında Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu'na İstanbul Minyatürleri ve Üsküdar Tarihi kitaplarını armağan etti.