Öğrencilerin ilk kez sahnelediği tiyatro oyunu beğeni kazandı

Batman Üniversitesi Tiyatro Topluğu öğrencilerinin ilk kez sahnelediği 'Rüşvet verme, iş isteme' adlı oyun beğeni kazandı.

Batman Üniversitesi Tiya

Batman Üniversitesi Tiyatro Topluğu öğrencilerinin ilk kez sahnelediği 'Rüşvet verme, iş isteme' adlı oyun beğeni kazandı.

Batman Üniversitesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahneye konulan ve Ahmet Akyol'un yazdığı "Rüşvet verme, iş isteme" adlı oyunu iki seans halinde sahnelenmeye başladı. Üniversitenin merkez konferans salonunda gündüz ve akşam olmak sahnelenen oyun izleyenler tarafından beğenildi.

Birinci seans oyununu öğrencilere yönelik veren topluluk, ikinci seansı ise akademik ve idari çalışanlara verdi. Üniversite çalışanları eşleriyle birlikte oyunu izlerken, bugünün olaylarına ışık tutan oyunda, oyuncuların replikleri izleyenlerden büyük alkış aldı.

Oyun sonunda Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdusselam Uluçam, Tiyatro Topluluğu'nda görev alan eğitimci ve öğrencileri tebrik ederek çiçek verdi.

İlk kez sahne aldıkları halde çok olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Batman Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Danışmanı ve yönetmeni Berrin Nuroğlu Çoban, oyunu önümüzde günlerde tekrar sahneleyeceklerini söyledi. Çoban, ayrıca 8 Mart Kadınlar Günü'nde de kadınlara yönelik bir oyun sahnelemeyi düşündüklerini ifade etti.