Masstaş'ta Sular Isınıyor

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl kapasite artırımına giderek yeni inşaatlar yapıp Mudurnulu işsizlere ve nakliyeci esnafına umut ışığı olan Masstaş Mudurnu Abant Sunta Sanayi Şirketi'nin nakliye taşımacılığını başka bir firmaya vermesi üzerine kooperatif üyeleri eylem hazırlığına geçti

Masstaş'ta Sular Isınıyor
Bolu'nun Mudurnu ilçesinde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl kapasite artırımına giderek yeni inşaatlar yapıp Mudurnulu işsizlere ve nakliyeci esnafına umut ışığı olan Masstaş Mudurnu Abant Sunta Sanayi Şirketi'nin nakliye taşımacılığını başka bir firmaya vermesi üzerine kooperatif üyeleri eylem hazırlığına geçti.
Mudurnu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Şevket Aldemir, şirketin yeni sahiplerinin buradaki nakliye işini başka bir firmaya verdiklerini ve Mudurnu'daki nakliyeci esnafını diskalifiye etmek için uğraştıklarını belirtti. Aldemir, "Biz burada yıllardır çalışan 35 nakliyeci esnafıyız. Sonuna kadar direnmeyi düşünüyoruz. Burada 35 esnaf dururken nakliye için başka firmaların devreye girmesi haksızlıktır. Gereken neyse yapacağız" dedi.