Kırşehir Gençlikspor Boks Takımı Şampiyon Oldu

Nevşehir'de düzenlenen Kapadokya Grup Şampiyonasına, Kırşehir'den katılan minik yıldızlar şampiyon oldu.

Kırşehir Gençlikspor Boks Takımı Şampiyon Oldu
Nevşehir'de yapılan Kapadokya Grup Şampiyonasına katılan Kırşehir Gençlikspor Boks Takımı katıldığı grupta şampiyon olarak Kırşehirli sporseverlerin yüzünü güldürdü.
Şampiyonaya, Nevşehir, Niğde, Yozgat ve Kırşehir takımları katıldı. Kırşehir'den 13 sporcu ile katılan Gençlikspor Boks Takımı 3 birincilik, 4 ikincilik ve 3 üçüncülük alarak şampiyon oldu.
Dereceye giren sporcular, 29 kiloda Arafat Şahin birinci, 34 kiloda Ozan Karakaya ikinci, 34 kiloda Ali Babum üçüncü, 34 kiloda Nurullah Altan üçüncü, 48 kiloda Tolga Yurtsever üçüncü, 39 kiloda Burak Dursun ikinci, 57 kiloda Alican Şahin ikinci, 48 kiloda Mustafa Dağdeviren ikinci, 52 kiloda Gamze Söğüt birinci, 63 kiloda Mehmet Aldemir birinci ve Ağır sıklet 75 kiloda Serdar Yıldız ikinci oldu.
Kırşehirli küçük boksörleri yetiştiren Türkiye Boks Federasyonu Antrenörü Reşit Şahin, Başarıların devamının geleceğini belirterek, tüm sporcularını kutladı.
Şahin, "Sporcuları hepsi çok çalışarak gittikleri grupta birinci ve ikinci olarak döndü. Bizlerde çok çalışmanın karşılığını birincilikle taçlandırdık. Boks Yönetim Kuruluna ve Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu'nun Gençlikspor İl Müdürü Mustafa Kandemir'e verdikleri destekten dolayı teşekkür ederiz" dei.
Reşit hoca diğer guruplar için hazırlandıklarını ve haftada 4 gün idman yaptıklarını kaydetti.