Kaynaşlı Belediyespor - Beyköy Belediyespor Maçı Pazar Günü Oynanacak

Türkiye Futbol federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11

Türkiye Futbol federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup'ta mücadele eden iki Düzcespor takımı Kaynaşlı Belediyespor ve Beyköy Belediyespor takımlarının kar yağışı nedeni ile ertelenen müsabakaları Pazar günü Kaynaşlı Stadı'nda yapılacak.
BAL 11. Grup'ta mücadele eden Kaynaşlı Belediyespor ile Beyköy Belediyespor arasında oynanacak karşılaşma ile ligin ilk devresi sona erecek. Maç eksiği bulunan iki ekipten Beyköy Belediyespor, 28 puanla lider durumda olan Düzcespor ve 27 puanla ikinci sırada yer alan Ümraniye'nin ardından 26 puanla 3. sırada yer alıyor. Beyköy Belediyespor müsabakadan galip ayrılması durumunda ise Düzcespor'un 1 puan önünde liderlik koltuğuna oturacak ve devreyi lider tamamlamış olacak. Kaynaşlı Belediyespor ise 14 puanla 10. sırada yer alıyor.
İki ekibin karşılaşmasının sonucu puan durumunda oluşabilecek değişiklikler nedeni ile diğer takımları da yakından ilgilendiriyor. Karşılaşmanın hazırlıklarına başlayan her ekibin de amacı sahadan 3 puanla ayrılmak. Maç öncesi açıklamalarda bulunan iki teknik adam da 3 puan için umutlu konuşurken Beyköy Belediyespor kazanarak devreyi lider bitirmek, Kaynaşlı Belediyespor ise üst üste aldığı beraberliklerin ardından galip gelerek şeytanın bacağını kırmak istiyor. Beyköy Belediyespor antrenörü Mustafa Yıldırım devreyi lider bitirmek istediklerini belirterek, "Ligin başından bu yana tüm rakiplerimize karşı büyük bir ciddiyetle oynadık. Bu maça da aynı ciddiyetle çıkacağız ve sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız. Bu sonuçla da devreyi lider bitireceğiz" dedi.
Kaynaşlı Belediyespor antrenörü Nedim Akbulut da lig başından bu yana iyi futbol oynadıklarını ancak bir türlü istedikleri sonuçları elde edemediklerini kaydederek, "Evimizde bir tek Düzcespor'u mağlup ettik. Bu müsabakadan sonra da adeta beraberliğe abone olduk. İlk devrenin bu son maçında kazanarak şeytanın bacağını kıracağız. Buna olan inancımız tam. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak sahadan galip ayrılan taraf biz olacağız" diye konuştu.