Kapadokya'da 'Hayalet Sürücü' İçin Figüran Aranıyor

Nicholas Cage ve Eva Mendes'in başrollerini paylaşacağı 'Hayalet Sürücü 2'nin Kapadokya bölgesinde ocak ayında çekilecek final sahneleri için 35-50 yaş grubunda 40-60 arasında figüran kullanılacağı öğrenilirken, şu ana kadar 150 kişi başvuruda bulundu

Nicholas Cage ve Eva Mendes'in başrollerini paylaşacağı 'Hayalet Sürücü 2'nin Kapadokya bölgesinde ocak ayında çekilecek final sahneleri için 35-50 yaş grubunda 40-60 arasında figüran kullanılacağı öğrenilirken, şu ana kadar 150 kişi başvuruda bulundu.
Başlıca rollerini Nicholas Cage ve Eva Mendes'in paylaştığı ve önemli gişe rakamlarına ulaşan Hayalet Sürücü'nün devamı niteliğindeki Hayalet Sürücü 2 isimli filmin Türkiye'deki çekim merkezleri Pamukkale ve Kapadokya olarak belirlenmişti.
Ocak ayı içerisinde Kayseri'den başlayarak Kapadokya'nın önemli turizm merkezleri arasında bulunan Avanos, Ürgüp, Göreme ve Zelve gibi turistik alanlarda çekilecek final sahnelerinde rol alacak 35-50 yaş grubunda 40-60 figüranın arandığı öğrenildi.
Kapadokya Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği öncülüğünde gerçekleşecek olan figürasyon elemeleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Mustafa Karakaya, basında çıkan haberlerin ardından Türkiye'nin çeşitli illerinden yüzlerce telefon aldıklarını ve 150 kişinin başvuru formu doldurduğunu söyledi. Figüranlardan saçlarını kazıtmaları ve geçici dövme yaptırmalarının isteneceğini belirten Karakaya, başvuruda bulunanlar arasındaki elemelerin ileriki günlerde gerçekleştirileceğini ifade etti.