Jandarma lojmanı önündeki şüpheli çanta hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu

Eskişehir'de Jandarma Alay Komutanı'nın kaldığı lojmanların giriş kapısı ve Valilik Konağı'nın karşısındaki şüpheli çanta, hareketli saatlerin yaşanma

Eskişehir'de Jandarma Alay Komutanı'nın kaldığı lojmanların giriş kapısı ve Valilik Konağı'nın karşısındaki şüpheli çanta, hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Polis tarafından patlatılan çocuk çantası boş çıktı.

Müftülük Caddesi üzerindeki İl Jandarma Alay Komutanlığı lojman giriş kapısı ve Valilik konağı karşısındaki bir çantanın olduğunu gören vatandaşlar ve nöbetçi asker, durumu polise bildirdi.Kısa sürede olay yerine gelen polis, bölgeyi kordon altına alarak emniyet şeridiyle çevirdi. Söz konusu sokağı araç ve yaya girişini yasakladı, vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. Ardından bomba imha ekibi, özel kıyafetini giydikten sonra şüpheli çantaya fünye yerleştirdi. Çevre güvenliğinin tam olarak sağlanmasının ardından çanta patlatıldı. Patlamanın etkisiyle çevreye yayılan çantanın içinin boş olduğu tespit edildi.Şüpheli çantanın boş çıkmasıyla birlikte herkes rahat bir nefes alırken, bölge yeniden trafiğe açıldı.