İlkokul Arkadaşı Tarafından Soyuldu

Kayseri'de ilkokul arkadaşının iş yerinden cep telefonu çalan 23 yaşındaki şahıs, başka bir iş yerinden içki çalmaya çalışırken yakalandı

İlkokul Arkadaşı Tarafından Soyuldu
Kayseri'de ilkokul arkadaşının iş yerinden cep telefonu çalan 23 yaşındaki şahıs, başka bir iş yerinden içki çalmaya çalışırken yakalandı. Turgay Değirmenci, "Hırsızın ilkokul arkadaşım olduğunu öğrenince şaşkına döndüm. Cezasını çekmesi için kendisinden şikayetçi olacağım" dedi.
Olay, Kocasinan ilçesi Gevher Nesibe Mahallesi İstasyon Caddesi'nde meydana geldi. İlkokul arkadaşı Turgay Değirmenci'nin iş yerine gelen Halil İbrahim Y. (23), arkadaşının müşterilerle ilgilendiği sırada masanın üzerine bıraktığı cep telefonunu aldı. Halil İbrahim Y.'nin iş yerinden ayrılmasından bir süre sonda cep telefonunun çalındığını fark eden Turgay Değirmenci, durumu polise bildirdi.
Öte yandan Halil İbrahim Y., yaklaşık 1 saat sonra 150 metre ilerideki Onur Ö.'ye ait markete girdi. Votka alıp parasını ödemeden kaçmaya çalışan Halil İbrahim Ö., iş yeri sahibi tarafından yakalanarak polise teslim edildi.
Yaşanan hırsızlık olayını araştıran polis, Halil İbrahim Y.'nin arkadaşının cep telefonunu da çaldığını belirledi. Halil İbrahim Y.'nin cep telefonunu içerisindeki sim kartı atarak sattığı öğrenildi.
Cep telefonunun ilkokul arkadaşı tarafından çalındığını öğrenen Turgay Değirmenci ise şaşkına döndü. Değirmenci, "Yaklaşık 1 hafta önce ilkokul arkadaşım ile iş yeri önünde karşılaştık. Kendisi benden 20 lira borç istedi. Daha sonra parayı söz verdiği gibi ertesi gün getirdi. Başka bir gün tekrar iş yerime gelip oturdu. Ben müşterilerle ilgilendiğim sırada cep telefonumu almış. Polise şikayette bulundum. Ne kadar ilkokul arkadaşım olursa olsun, cezasını çekmesini istiyorum" dedi.
Halil İbrahim Y.'nin adliyeye sevk edildiği öğrenildi.