İbrahim Tatlıses'in yeğeni olduğu ileri sürülen bir kişi İzmir'de silahla yaralandı

İzmir Otobüs ve Terminal İşletmeleri Terminali (İZOTAŞ)'nde çıkan kavgada İbrahim Tatlıses'in yeğeni olduğu öne sürülen Zübeyir Tatlı (56) ayağından s

İzmir Otobüs ve Terminal İşletmeleri Terminali (İZOTAŞ)'nde çıkan kavgada İbrahim Tatlıses'in yeğeni olduğu öne sürülen Zübeyir Tatlı (56) ayağından silahla yaralandı. Olayla ilgili 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Olay öğlen saat 13.30 sıralarında Otogar içerisindeki 36. peronun karşısındaki depoda meydana geldi. Namık Niyazoğlu'nun işlettiği, şehirlerarası yolcu taşıyan otobüs firmalarına su ile ikramlık malzeme verilen depoda, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Zübeyir Tatlı ve Mahmut Toker ile depoda çalışanı A.N.N. ve E.A. arasındaki tartışma bir anda büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

Çıkan olayda İbrahim Tatlıses'in yeğeni olduğu iddia edilen Zübeyir Tatlı baldırından silahla yaralanırken, arkadaşı Mahmut Toker (33) işyeri çalışanları tarafından darp edildi. Zanlı A.N.N.'nin ise sol bileği kırıldı. Yaralılardan Zübeyir Tatlı ambulans ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, A.N.N. ve E.A. yapılan tedavilerinin ardından polis tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.