Güney Koreli öğrenciler Batman Üniversitesi'ni ziyaret etti

Batman Üniversitesi'ni ziyaret eden Güney Koreli öğrencilere kaçak çay hediye edildi. Türkiye turuna çıkan Güney Koreli 4 üniversite öğrencisi öncelik

Batman Üniversitesi'ni ziyaret eden Güney Koreli öğrencilere kaçak çay hediye edildi. Türkiye turuna çıkan Güney Koreli 4 üniversite öğrencisi öncelikle Hakkari, Yüksekova ve Cizre'yi gezeceklerini söyledi.

Çıktıkları Güneydoğu turunda Batman Üniversitesi'ni de görmek istediklerini belirten Minyoung Kong, Mindy Kim, Jryoon Choi Sweety, Hyunjin Lee adlı öğrenciler, "Batman çok güzel bir kent. Batman Üniversitesi'yle ilgili güzel haberlere internette çok rastlıyorduk. Batman'a gelip üniversiteyi de görmek istedik. İmkanımız olursa etkinliklere katılmayı planlıyoruz. Burayı çok beğendik. Güneydoğu halkı çok iyi ve güler yüzlü. Bize ikram edilen kaçak çayı da çok sevdik." diye konuştular.

Yaklaşık 15 gündür bölge gezisi yapan öğrencilere üniversitenin Öğrenci İşleri Şube Müdürü Ömer Faruk Bedük, bir paket kaçak çay hediye etti. Öğrenciler hediye karşısında çok sevindiklerini ifade etti.