Gaziantepspor, Brezilyalı Wagner ile 4,5 yıllık sözleşme imza attı

Gaziantepspor, Lokomotif Movkova'dan transfer ettiği Brezilyalı Wagner ile sözleşme imzaladı. Brezilyalı oyuncu, Antalya Gloria Otel'de gerekleşen tör

Gaziantepspor, Lokomotif Movkova'dan transfer ettiği Brezilyalı Wagner ile sözleşme imzaladı. Brezilyalı oyuncu, Antalya Gloria Otel'de gerekleşen törenle 4,5 yıllık sözleşme imza attı.

Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, imza töreninde yaptığı konuşmada, Wagner'in başka bir çok teklife rağmen Türkiye'deki Brezilyalı oyunculardan aldığı bilgiler ve camiamızın büyüklüğünden dolayı başka tekliflere rağmen Türkiye'ye gelmek istedi.

Kızıl, son dönemlerde takıma kattıkları önemli futbolcularla ilgili nasıl bir transfer politikası izlediklerine ilişkin soru üzerine, "Bizim belli bir ekibimiz var, menajerler vasıtasıyla bu işi yapmıyoruz. Sürekli oyuncu araştırması yapıyoruz. Bu ekibimizin tavsiyesine göre de transferlerimizi yapıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kızıl, yapılan flaş transferlerin şampiyonluk hedefi için alt yapımı olduğunu sorusana ise "Şampiyonluk falan demiyorum. Ben bir işadamıyım ama futbolla da özdeşleştik. Ben şehrimde şuana kadar yakalanmamış bir başarıyı yakalayayım ve o insanların gönlünü alayım. Bunlar olduktan sonra da neden öyle bir şey olmasın." cevabını verdi.

Wagner de, Türkiye'de ve Gaziantepspor'da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Türkiye'ye gelmeden önce bir çok teklif aldığını belirten Wagner. "Buraya gelmeden önce gelen bir çok tefli geri çevirdim. Çünkü Türkiye'de, Avrupa'da oynamak istiyorum. O nedenle de burayı tercih ettim." dedi.

Wagner, Gaziantepspor ve Türkiye ilgili Tabata gibi isimlerden bilgi aldığını da dile getirdi. Brezilyalı oyuncu, Türkiye'ye gelmedeki amaçlarından birisinin de kulübün tarihine geçen isimler arasına girmek ve yeniden Brezilya milli takımına seçilmek olduğunu ifade etti.