Galatasaray Teknik Direktörü Hagi: Kazım'ı ben istedim, kalitesine güveniyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Fenerbahçe'den transfer ettikleri milli futbolcu Kazım Kazım'ı kendisinin istediğini, takıma güç katacağın

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Fenerbahçe'den transfer ettikleri milli futbolcu Kazım Kazım'ı kendisinin istediğini, takıma güç katacağına inandığını söyledi.

İkinci yarı hazırlıklarına Antalya'nın Kundu bölgesinde devam eden Galatasaray'da, teknik direktör Hagi, bugün yapılan antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın Fenerbahçe'den transfer ettiği Kazım Kazım'ın transferi ile ilgili tartışmalara son noktayı Hagi koydu. Transferden memnun olduğunu açıklayan Hagi, Kazım Kazım'ı kendisinin istediğini ifade ederek "Yönetime verdiğim transfer listesinde Kazım vardı. Kalitesine güvendiğim bir oyuncu. Ofansif anlamda bize güç katacak. Kendisiyle konuştum, futbol oynamaya son derece istekli ve arzulu. Biliyorsunuz ki Milli Takım oyuncusu. Kazım'ın kalitesine güveniyorum ve bize katkı yapacağına inanıyorum." diye konuştu.

Bir gazetecinin, Kazım'ın geçmişteki disiplinsizliği ile ilgili soruya da Hagi, "Ben bununla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Benim için çok iyi bir oyuncu. İyi işler yapacağına inanıyorum. Şuanda kendisini göstermesi gerekiyor. Yönetime verdiğim listede Kazım ismi vardı." cevabını verdi.

-2-3 GÜN İÇERİSİNDE YENİ TRANSFERLER OLACAK-

Takıma yeni oyuncuların katılacağını açıklayan Hagi, sarı kırmızılı ekibin yönetimine bir liste verdiğini, bunlardan bazılarının gerçekleştiğini ifade etti. Takıma yeni oyuncuların 2-3 gün içerisinde geleceğini ifade eden Rumen teknik adam, "Ben takımın ihtiyacı olan oyuncuların takıma katılmasını istiyorum. Dolayısıyla yeni isimler takıma ne kadar çabuk katılırlarsa, o kadar iyi olur. Düşündüğüm oyuncular gelirse, daha kaliteli ve güçlü bir takım oluruz." dedi.

-PİNO VE İNSUA'YA KIZGINIM-

Hagi, kampa henüz katılmayan Pino'ya ve geç gelen İnsua'ya kızgın olduğunu ifade etti. İnsua'nın kampa geç geldiğini, ancak Pino'nun hala gelmediğini belirten Hagi, "Pino'ya çok kızgınım ancak aramıza katılınca çok çalışarak bu açığını kapatacaktır." şeklinde konuştu.