Eşi Ve Ailesi Tarafından Darp Edilen Kadın

Karabük şehirlerarası otobüs terminalinde eşi tarafından yağmalanmaya çalışan bir kadını kurtarmaya çalışan Karabük Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir komiser darp edildi.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde ikamet eden Hatice Ö. (21), uzun süredir eşi Özay Ö. (26) ve ailesi tarafından darp edildiğini iddia ederek Safranbolu Emniyet Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu. Hatice Ö. daha sonra Ordu'da yaşayan babasını arayarak kendisini kurtarmasını istedi. Bunun üzerine Karabük'e gelen gelen baba kızını da alarak Karabük şehirlerarası otobüs terminaline geçti. Burada baba kız memleketleri Ordu'ya gitmek için otobüs bekledikleri sırada eşi Özay Ö. (27) ile kayınpederi Ünal A. (54)
yanlarına aldıkları Osman A. (40) ve Deniz Ö.(30) ile terminale geldi. Hatice Ö.'nün üzerine yürüyen eşi Özay Ö. (27) ve kayınpederi Ünal Ö. (54) "Altınları ver yoksa seni öldürürüm" diyerek boynundaki altın zinciri kopararak yağmalamaya başladı. Bu sırada otobüs terminalinde bulunan Karabük Emniyet Müdürlüğü'nde görevli M.O.E. (24) isimli komiser genç kızı, eşi ve kayınpederinin saldırısından korumaya çalışırken saldırganlar tarafından darp edildi.
Kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan dört kişi, ifadelerinin alınmasının ardından bugün çıkarıldıkları Cumhuriyet Savcılığınca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.