Erzurum Stadı Göz Kamaştırıyor

Erzurum'un gurur kaynakları arasına giren Erzurum Stadı'nın hizmete açılması için geri sayım başladı

Erzurum Stadı Göz Kamaştırıyor
Erzurum'un gurur kaynakları arasına giren Erzurum Stadı'nın hizmete açılması için geri sayım başladı. 2011 Üniversiade tesisleri kapsamında baştan ayağa yenilenen ve Türkiye'nin en iyi stadyumları arasında yer alan Erzurum Stadı, Cuma günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılacak. Bunun içinde stadyumda son rötuşlar yapılırken, Erzurum Stadı'nın tribünleri ve saha zemini gibi lobileri de göz kamaştırıyor. Çağın teknolojisi ve mobilya ürünleri ile tefrişatı yapılan lobiler göz kamaştırıyor.
ŞEHİR BEMBEYAZ STAD YEMYEŞİL
Erzurum Stadı'nın tribünlerine çıkmak ve Palandöken Dağı'nı izlemek insana başka bir keyif veriyor. Doğalgazlı ve radyan sistemiyle tribünlerin ısıtmalı olduğu statta ayrıca sahanın alttan ısıtmalı olması sayesinde de zemheri ayında bile stadın yemyeşil çimleri stada ayrı bir hava katıyor. Şehrin beyaz örtüye büründüğü Ocak ayında Cemal Gürsel Stadının zeminin yeşil halı gibi görüntüsü dikkat çekiyor.
BAŞBAKAN AÇILIŞINI YAPACAK
Cuma günü Başbakan Erdoğan tarafından hizmete açılması beklenen ve Türkiye'nin en modern stadyumları arasına giren 22 bin 900 seyirci koltuk kapasitesine sahip Erzurum Stadı'nda dün de Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Başbakan Erdoğan'ın gelişi ile ilgili bir çalışma yaptı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, Başbakan Erdoğan'ın gerek stadyum açılışı, gerekse 2011 Üniversiade'nin açılış töreni için geleceği Cemal Gürsel Stadı'nda geniş kapsamlı bir çalışma yaptı. Erzurum polisi Cuma günü Erzurum Stadı'nda ve çevresinde kuş uçurtmayacak.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, baştan ayağa yenilenen ve Türkiye'nin en modern stadyumlarından biri olan Erzurum Stadı'nın açılışının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olmasının gururunu yaşadıklarını belirterek,"Kısa sürede büyük iş başardık ve 7-8 ay gibi kısa bir zamanda Türkiye'nin en modern stadyumlarından birini Erzurum'a kazandırdık. Stadımızın açılışını Sayın Başbakanımız yapacak bununla gurur duyuyoruz. Artık Erzurumlu'nun gurur duyacağı bir stada kavuşuyoruz" dedi.