Engelliler Derneği'nden Başkan Yıldız'a Teşekkür Ziyareti

Manisa Bedensel Engelliler Derneği'nin düzenlediği geceye sponsor olan derneğin Onursal Başkanı Kamber Atabey ve Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı ziyaret ederek geceye katılımlarından dolayı teşekkür ettiler

Engelliler Derneği'nden Başkan Yıldız'a Teşekkür Ziyareti
Manisa Bedensel Engelliler Derneği'nin düzenlediği geceye sponsor olan derneğin Onursal Başkanı Kamber Atabey ve Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız'ı ziyaret ederek geceye katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız ziyaretten dolayı memnun olduğunu belirterek, kentte yaşayan insanlara hizmetten sorumlu bir konumda olmaktan dolayı Manisa'nın engelli vatandaşlarına sahip çıkmak durumunda olduklarını vurguladı. Başkan Yıldız, bedensel, işitsel ve görme engellilerin her türlü ihtiyacını Özel İdare olarak karşıladıklarını hatırlatarak, devletin engelli vatandaşların her zaman yanında olacağını kaydetti.
Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, İl Genel Meclisi'nin büyük desteği olduğu için gerek Manisa Özel İdaresi gerekse İl Genel Meclisi'ne teşekkür ederek, devlet olarak Vali Güvenç ve Başkan Yıldız'ı her zaman arkalarında deste olarak gördüklerini söyledi. Dernek Başkanı Yasemin Yıldız, derneği onursal başkanı Kamber Atabey'in bir çok etkinliklerinde ekonomik desteğini esirgemediğini belirterek, Sanatçı Güllü'nün engelliler için Manisa'ya gelmesinden Atabey'in büyük katkısı olduğunu ifade etti. İşadamı ve derneğin onursal başkanı Kamber Atabey ise engelliler için her zaman destek olacağını dile getirerek, Sanatçı Güllü'nün konserini engellilere ekonomik olarak getirisi olması için sponsor olarak destek verdiğini ancak Manisalı bir çok hatırı sayılır kişinin konsere davetli olmasına rağmen gelmemesinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti.