Devrek Türk Eğitim-sen'den Kurumlara Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Devrek Temsilciliği'nin 4. Olağan Genel Kongresi'nin ardından seçilen yönetim kurulu üyeleri kurumlara nezaket ziyaretlerinde bulundu.

Devrek Türk Eğitim-sen'den Kurumlara Ziyaret
Türk Eğitim-Sen Devrek Temsilciliği'nin 4. Olağan Genel Kongresi'nin ardından seçilen heyet resmi kurum ve diğer sivil toplum kuruluşlarına nezaket ziyaretlerinde bulundular. Türk Eğitim-Sen Devrek Temsilcisi Ömer Umur nezaretindeki heyet ilk olarak Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner'i makamında ziyaret ederek yeni yönetimin çalışmaları ve yapacakları faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Türk Eğitim-Sen temsilcilerinin kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade eden Kaymakam Öner, "Arkadaşlarımı yeni görevlerinden dolayı öncelikle kutluyorum. Sendikacılık zor iştir. Sendikalar sivil toplum kuruluşları arasında çok önemli yeri olan kuruluşlardır. Bu nedenle sendikalara çok önemli görevler düşmektedir. İlk olarak asıl amacınız birer eğitimci olarak çocuklarımıza iyi bir eğitim vermek daha sonrada sendikal faaliyetlerde de yıkıcı olmamak kaydıyla memurun, öğretmenin ve diğer sivil toplum örgütlerinde çalışan bireylerin sıkıntılarına çare aramaktır. Bu nedenle yeni seçilen Devrek Türk Eğitim-Sen Başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyor, yeni çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan'ı ziyaret eden heyet, Turan'a yeni
seçilen başkan ve yönetim kurulunun yapılanması ile ilgili bilgiler verdiler. Türk Eğitim-Sen Devrek Temsilciliği'nin tarafından yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Abdullah Turan, "Arkadaşlarımıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Ben inanıyorum ki bir sivil toplum kuruluşu olarak önceki arkadaşlarım gibi bu arkadaşlarımda görevlerinde en iyisini yapma için var güçleri ile çalışacaklardır. Yeni başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarımı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.