Chp Giresun İl Teşkilatında Partiye Katılanlara Rozet Takma Töreni Düzenlendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu'nun da katıldığı törenle Giresun İl Başkanlığı'nda partiye katılan 300 kişiye rozet takma töreni düzenlendi

Chp Giresun İl Teşkilatında Partiye Katılanlara Rozet Takma Töreni Düzenlendi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu'nun da katıldığı törenle Giresun İl Başkanlığı'nda partiye katılan 300 kişiye rozet takma töreni düzenlendi.
Parti binasında düzenlenen törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, CHP'li Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, CHP Gümüşhane İl Başkanı Erkan Pelit, CHP Erzincan İl Başkanı Coşkun Yılmaz, CHP Trabzon İl Başkanı Yusuf Karan, CHP Ordu İl Başkanı Bahattin Cırıt ve partililer katıldı.
İl Başkanı Gezmiş yaptığı açıklamada, bir süre önce iktidar için partiye dönüş çağrısı yaptığını hatırlatarak "Bir süre önce yuvaya dönün çağrısı yapmıştık. Bu 'yuvaya dönün' çağrımız karşılık bulmuştur. Birkaç ay gibi kısa süre içerisinde il merkezinde 300, il genelinde ise bin olmak üzere bin 300 civarında partimize geri dönüş ve katılım yaşanmıştır. 60 yıldır tek başına iktidar olamayan, bedeller ödeyen aydın, çağdaş CHP'liler çağrımıza cevap vermiştir. CHP'de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile iktidara giden yolumuz kısaldı. 60 yıldır iktidara bu kadar yakın olmamıştık. İşsizliğin, yoksulluğun kadermiş gibi dayatılan halkımız Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile umut içerisinde yapılacak genel seçimleri beklemektedir" dedi.
CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu ise partiye katılımları ilginç bir benzetmeyle yorumlayarak "Aslında kimse partiden ayrılmamıştı, kopmamıştı. Sadece gemiden inmiş, limanda beklemekteydiler. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaptan olmasıyla tekrar gemiye bindiler ve iktidara doğru yelken açılmıştır" diye konuştu.
AK Parti iktidarı boyunca Karadeniz'in hizmetten en az pay alan bölge olduğunu da ifade eden Canalioğlu " Tarihimiz boyunca bu vatan için en fazla beden ödeyen, şehit olan gazi olan Karadeniz Bölgesi'nin insanlarıdır. Ancak hizmette de en az payı alanda Karadeniz Bölgesidir. AK Parti iktidarı boyunca işsizliğin, yoksulluğun, göçün en fazla görüldüğü yer Karadeniz Bölgesidir. Karadeniz esnafı perişan, temel ürünümüz fındık başta olmak üzere, tarımsal ve hayvansal ürünlerimiz para etmeme noktasına getirilmişlerdir. Ancak bütün bunlar 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde CHP iktidarıyla son bulacaktır" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından tören CHP'ye katılanlara rozet takılmasıyla son buldu.