CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hatay'da Narenciye Festivali'ne katılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hatay'ın Erzin ilçesinde düzenlenecek Uluslararası Narenciye ve Kültür-Sanat Festivaline katılacak.

Kıl

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Hatay'ın Erzin ilçesinde düzenlenecek Uluslararası Narenciye ve Kültür-Sanat Festivaline katılacak.

Kılıçdaroğlu, 7 Ocak Cuma günü akşam saatlerinde havayoluyla Adana'ya gelecek. Aynı gece Adana'da konaklayacak Kılıçdaroğlu 8 Ocak Cumartesi günü ise sabah saatlerinde düzenleyeceği basın toplantısının ardından Uluslararası Narenciye ve Kültür-Sanat Festivaline katılmak üzere Hatay'ın Erzin ilçesine gelecek.

Festival alanındaki stantları gezip Festival Komitesini kutlaması beklenen Kılıçdaroğlu daha sonra Erzin CHP İlçe binasından halka seslenip partiye yeni üyelerin kayıt törenine katılacak.

Erzin'den İskenderun'a geçecek olan Kılıçdaroğlu, İskenderun Belediyesini ziyaret edip Belediye Meclis Salonunda meslek ve sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek sohbet edecek. Genel Başkan Kılıçdaroğlu Erzin'de olduğu gibi İskenderun'da da CHP ilçe binasında yeni üyelerin partiye kayıt törenine katılacak.

İskenderun'daki temaslarının ardından Hatay'ın Dörtyol ilçesine geçecek olan Kılıçdaroğlu burada Dörtyol 9 Aralık Kapalı Spor Salonunda partiye üye kaydı, katılım törenin ardından Dörtyol'un düşman işgalinden kurtuluşu etkinliklerine iştirak edecek.

Genel Başkan Kılıçdaroğlu aynı gün akşam saatlerinde Hatay'dan karayolu ile Adana'ya, Adana'dan ise havayolu ile İzmir'e geçecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Hatay gezisinde Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in de eşlik etmesi bekleniyor.