Cbü'lü Öğrencilere Belediye Desteği

Manisa Belediyesi, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu'nda (BESYO) eğitim gören öğrencilerin 'Masa Tenisi' Projesine destek verdi.

Cbü'lü Öğrencilere Belediye Desteği
Koşu parkuruna konulan iki adet masa tenisinin açılışı sade bir törenle gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, CBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Özkaya ve projeyi hazırlayan öğrenciler katıldı. Törende yaptığı konuşmada öğrencileri kutlayan Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, "Öğrenciler bize böyle bir proje ile geldiklerinde çok mutlu olduk. Belediye olarak projelerinde yer aldığımız için çok mutluyuz. Masa tenisine ilgi gösteren halkımızın burada eğlenceli vakit geçireceklerini düşünüyorum" dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler adına Zekiye Ergün Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil'e teşekkür plaketi verdi. Daha sonra kurdele kesiminin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Özkaya ile birlikte CBÜ'nün Milli Masa Tenisi oyuncuları kısa süreli gösteri maçı oynadı.