Bu Kahvehanede Çay Yerine Süt İçiliyor

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Dostlar Çay Ocağı'nın başlattığı süt servisi ilgi gördü

Bu Kahvehanede Çay Yerine Süt İçiliyor
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Dostlar Çay Ocağı'nın başlattığı süt servisi ilgi gördü. Çok sayıda müşterinin çay yerine sütü tercih ettiğini belirten Nadir Erdem, süte olan talebin gittikçe arttığını söyledi.
Burhaniye'deki Atatürk Caddesi'nde Şakir Bataklı'ya ait 'Dostlar' isimli çay ocağında çay ve kahvenin yanı sıra, süt servisi de başlatıldı. İşyeri sahibi Bataklı'ya ait çiftlikten gelen taze sütü hijyenik ortamda hazırladıklarını belirten çay ocağı çalışanlarından Nadir Erdem, süt müşterisinin arttığını söyledi.
Her gün süt bulundurduklarını belirten Erdem, "Çay ocağımızda çaydan fazla süt satılır oldu. Tüm kahvehanelerin süt servisi yapması halinde tüketim artar. Böylelikle hayvancılığımız da gelişir. Biz süt servisi yapmaya devam edeceğiz" dedi.
Çay ocağında süt servisi yapılmasının kendilerini sevindirdiğini belirten emlakçi Fuat Dalgıç, "Çaydan daha çok sütü tercih ediyoruz. Bütün kahvehaneler ve çay ocakları süt bulundurmalı. Biz işyerimizde çaydan daha çok sütü tercih ediyoruz" dedi.