Başkan Bayram Siyasi Parti İl Başkanları İle Bir Araya Geldi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce'de bulunan siyasi partilerin İl Başkanları ile bir araya geldi

Başkan Bayram Siyasi Parti İl Başkanları İle Bir Araya Geldi
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce'de bulunan siyasi partilerin İl Başkanları ile bir araya geldi. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda Düzce'nin sorunları ele alındı. Toplumsal refahın gerçekleşmesi adına toplumsal birlikteliğin sağlanması gerekliliğine dikkat çekilen toplantıda Düzce'nin sorunları ele alındı.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram siyasi partilerin il başkanları ile yemekli toplantıda bir araya gelerek seçimler öncesinde Düzce'nin genel sorunlarını görüştü. Yaklaşık 4 saat süren toplantıya AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, CHP İl Başkanı Basri Karslıoğlu, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, BBP İl Başkanı Aydoğan Özkan, DSP İl Başkanı Zeyneti Bayri Ünal, DP İl Başkanı Zekeriya Korkmaz, SP İl Başkanı Selim Gökdemir, İP İl Başkanı Fethi Sönmez, TP İl Başkanı Erdoğan Bıyık, HAS Parti İl Başkanı Selahattin Aydın, EDP İl Başkanı Sezgin Özcan katıldılar. Toplantının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı İsmail Bayram genel seçimler öncesinde Düzce'nin genel sorunlarının değerlendirilmesi amacıyla siyasi partilerin il başkanlarına çağrı yaptıklarını belirterek, birlik ve beraberliğin sağlanması adına bu toplantının önem arz ettiğini söyledi. Bayram, tek gündem maddelerinin Düzce olduğunu, bunun dışında herhangi bir özel konunun görüşülmeyeceğini ifade ederek şunları söyledi; "Seçimler öncesinde Düzce'ye yönelik ortak konular bulunmaktadır. Tek gündem maddesi olarak bunu belirledik. Burada siyasi anlamda tam temsil bulunmaktadır. Düzce'de toplumsal çıkarlar adına yapılacak toplumsal birlikteliğin toplumsal huzur getireceği açıktır. Bu huzuru güvene dönüştürmek de önemlidir. Bu nedenle Düzce'nin çıkarları için ortak akılla hareket edileceğine inanıyorum. Siyasi yarış olacaktır. Ancak bu toplumsal birliktelik ve huzuru bozmamalıdır. Toplumsal birliktelik, toplumsal huzur demektir."
Toplantı sonunda da bir değerlendirme yapan Başkan Bayram, "Çok yerinde ve verimli geçen bir toplantı oldu. Siyasi partilerimizin il başkanları Düzce'nin genel sorunları ve belediye hizmetleri hakkında birçok konuyu ele aldılar ve görüşlerini belirttiler. Düzce'nin yapılanması, kent gelişimi üzerinde duruldu. Bu konuda çeşitli öneriler geldi. Düzce'deki sosyal yaşam ve kültürel gelişimlere ağırlık verilmesi görüşü hemen hemen ortak görüş olarak ortaya çıktı. Kent Kültürü kimliği üzerinde duruldu. Ele alınan tüm konuları değerlendireceğiz. Bizim açımızdan bir diğer önemli konu da diyaloğun olumlu gelişmesidir. Dolayısıyla belirli dönemlerde bu toplantıların devamını sağlayacağız" diye konuştu.