Alanyaspor hazırlık maçında Hannover 96 takımına 1 - 0 yenildi

Alanyaspor, ilçe stadyumundaki ilk maçta Almanya 1. Lig takımlarından Hannover 96 takımına 1-0 mağlup oldu.

Oyuncu değişikliğinin bol yapıl

Alanyaspor, ilçe stadyumundaki ilk maçta Almanya 1. Lig takımlarından Hannover 96 takımına 1-0 mağlup oldu.

Oyuncu değişikliğinin bol yapıldığı hazırlık maçta oyun daha çok dostluk havasında geçti. Maçı yaklaşık iki bin kişi izledi. Konuk takımın tek golünü maçın 2'nci yarısında Stoppellramp kaydetti.

23. dakikada top Alanyaspor ceza alanı dışında Haggui'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun sert şutunda kaleci Aydın topa güçlükle müdahale etti. Aydın'dan seken topu araya girerek Kadir taca gönderdi.

26. dakikada Fatih ceza alanı dışından topu kaleye yerden ve sert gönderdi ancak kaleci topu uzak köşede iki hamlede kontrol etti.

40. dakikada Hannover 96'nın atağı soldan gelişti. Kaleci Aydın topa hamle yaptı ancak topa dokunamayınca meşin yuvarlak Mohammed'in önünde kaldı. Bu oyuncunun bekletmeden sert şutunda topu kale çizgisi üzerinden Kader diziyle kornere çeldi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

69. dakikada gelişen Hannover 96 atağında Rama ara pasında topu ceza sahası içinde Stoppellramp ile buluşturdu. Cengiz'i geçen bu oyuncunun yerden uzak köşeye vuruşunda top filelerle buluştu: 0-1. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca mücadele Alman ekibinin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.