Ak Parti Düzce İl Başkanı Arslan Düzce İgm'nin Konuğu Oldu

Düzce İl Genel Meclisi Ocak ayı 3. toplantısı yapıldı. AK Parti Düzce İl Başkanı Fevai Arslan İl Genel Meclisinin konuğu oldu.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Arslan Düzce İgm'nin Konuğu Oldu
İGM Toplantısına katılan İl Başkanı Fevai Arslan, meclis üyelerinden helallik isteyerek, "20 aya aşkın bir sürede çalışmalarınız devam ediyor. 2010 senesini değerlendirecek olursak dar bütçeye rağmen kısıtlı imkanlara rağmen iktidarı ile muhalefeti ile güzel çalışma sergilemiştir ve değerli meclis üyelerimize başta başkanı olmak üzere hepinize sayın valimize il genel sekreterimize tüm emeği geçen bürokratlarımıza hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. 2011 genel seçimlerinin süreci yaklaşmıştır. Bu nedenle bizim genel merkezimizden gelen bir iç talimat üzerine bu süreçte aday adayı olmayı düşünenlerin ayın 15'ine kadar istifa vermeleri gerekiyor. Bizde bu yola girmek üzereyiz. Karar aşamasındayız. Belki başka bir mecliste il başkanı olarak sizinle buluşmama gibi bir ihtimalimiz var. Ben sizden helallik diliyorum. İktidarı ile muhalefeti ile belki dilimizin ölçüsü kaçtı ama olmuş olabilir. Belki gönlümüzden geçmeyenleri söylemiş olabiliriz. Bu yönde gayretim vardır yapmamaya çalıştım ama insanız bu nedenle hepinizden biz razıyız hakkımız helal olsun demenizi temenni ediyorum. Allah hepinize hayırlı işlerin altına imza koymayı nasip etsin diyorum. Biz diğer illerde gördüğümüz yıkıcı muhalefeti bu ilde görmedik ve bu davranışınızın bu tutumunuzun da devamını diler hepinize saygılar dilerim" dedi.
İGM Üyesi MHP Gurup Başkanı Ahmet Turhan, "Bizim muhalefetimiz hiçbir zaman yıkıcı olmadı. Düzce için beraber olduk. Düzce için ne yapılması gerekiyorsa ön ayak olduk. İktidarı ile muhalefeti ile hep beraber mecliste bütün sorunlarını tartıştık. Eser ortada onun için muhalefeti ve iktidarı ile Düzce'nin olduğunu inanıyorum Düzce kazansın diyorum" diye konuştu.