Adasu'dan Serdivan'a 6,5 Km'lik Yağmursuyu Hattı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU) 2011 yılında yağmursuyu yatırımlarını arttırıyor

Adasu'dan Serdivan'a 6,5 Km'lik Yağmursuyu Hattı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU) 2011 yılında yağmursuyu yatırımlarını arttırıyor. ADASU tarafından başlatılan yağmursuyu çalışmaları kapsamında Serdivan'da 6,5 kilometre uzunluğunda hat döşenecek.
Serdivan'da başlatılan büyük yağmursuyu çalışması kapsamında, ilçede 6,5 kilometreye yakın yağmursuyu hattı döşenecek. Öncelikli olarak Büyükşehir Belediyesi'nin asfalt programında bulunan Mert Sokak'ta başlatılan çalışma kapsamında 1000 mm çapında 750 metre uzunluğunda hat döşeniyor. İki hafta içerisinde tamamlanılacağı öğrenilen çalışmanın hızlı bir şekilde tamamlanmasının ardından sokakta asfalt çalışılması gerçekleştirilecek.
Projenin ikinci etabı olan Arabacıalanı mahallesi Yağmursuyu Projesi kapsamında Arabacıalanı bölgesi ve İstiklal mahallesinde yağmursuyu hatları döşenecek. Farklı çaplarda toplamda 5,5 kilometre hattın döşeneceği çalışma ile bölgenin yağmursuyu sıkıntısı çözülecek. 2011 yılı içerisinde tamamlanması planlanan proje 1,5 milyon TL'ye mal olacak.