Vizyon Filmleri Belediye Cep Sinemasında

Aliağa'lı yurttaşların yıllardır süren sinema özlemi Aliağa Belediyesi Cep Sineması ile çözüme kavuşurken Kubilay filmi ile perdesini açan belediye cep sineması vizyondaki filmlerle gösterimlere devam ediyor

Vizyon Filmleri Belediye Cep Sinemasında
Aliağa'lı yurttaşların yıllardır süren sinema özlemi Aliağa Belediyesi Cep Sineması ile çözüme kavuşurken Kubilay filmi ile perdesini açan belediye cep sineması vizyondaki filmlerle gösterimlere devam ediyor. Filmler haftanın 7 günü 18.00 ve 20.30 saatlerinde gösterime giriyor.
'Kubilay' ve 'New York'ta Beş Minare' filmlerini Aliağalılarla buluşturan Aliağa Belediyesi Cep Sinemasının film gösterimi Ocak ayı içerisinde 'Winx Clup', 'Pariste Son Konser', 'Harry Potter', 'Av Mevsimi', 'Turist' ve 'Testere' filmleri ile devam edecek. Sinemaseverler 1-7 Ocak tarihleri arasında 18.00'de 'Winx Clup', 20.30'da 'Pariste Son Konser' 8-14 Ocak tarihleri arasında 18.00'de 'Harry Potter', 20.30'da 'Av Mevsimi' ve 15-21 Ocak tarihleri arasında 18.00'de 'Turist', 20.30'da 'Testere' filmlerini izleyebilecekler.