Verıfone Ve Turkcell'den Dev İşbirliği

Elektronik ödeme sistemleri alanında dünyanın önde gelen şirketlerinden VeriFone ile Turkcell önemli bir işbirliğine imza attı.

Verıfone Ve Turkcell'den Dev İşbirliği
Türkiye'nin en büyük bankacılık-dışı projesi olan uygulama sayesinde Turkcell, bayii ve abone merkezlerinde nakit kontör yüklemesini POS terminalleri üzerinden gerçekleştirerek kazı konuş kart dönemini kapattı.
VeriFone ve Turkcell işbirliği ile gerçekleştirilen, Türkiye'nin ilk nakit kontör yükleme projesi olma özelliği taşıyan projede tüm güvenlik detayları en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Uygulamayla, müşteri arzu ederse, numarasını söyleme gereği duymaksızın PINpad üzerinden tuşlama ile yükleme yapabiliyor. Projede kullanılan VeriFone'un PINpad'leri sayesinde dünyada ilk kez müşterilerin GSM numaralarını söylemeden, tuşlama yaparak işlemlerini sonlandırmaları sağlanıyor. 16 bin adet GPRS POS cihazı ve
16 bin adet PINpad ile devam eden proje, son kullanıcıya hizmet veren Turkcell noktalarında uygulanıyor.
Turkcell Bireysel Satış - Distribütör Yönetimi Müdürü Ender Tunç proje ile ilgili olarak, "VeriFone'un geleceğe dönük bakış açısıyla ürettiği çözümler müşterilerimize sunduğumuz ödeme alternatiflerinin her geçen gün çeşitlenmesini sağladı. Projede bugün itibariyle 6 farklı uygulama çalışıyor. Ancak VeriFone ile hazırladığımız bu platformda POS terminalinin bilinen ve bilinmeyen tüm kabiliyetlerini kullanıcılarımıza sunuyor olacağız" dedi.
VeriFone İş Geliştirme Müdürü Ayhan Erdoğan ise, "Dünyanın lider POS üreticisi firmalarından biri olarak her geçen gün önemli bir projeye daha imza atıyoruz. Turkcell ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği sayesinde, Turkcell kullanıcılarına kolay ve güvenli bir ödeme platformunda, hayatlarını kolaylaştıracak her türlü hizmeti sunuyoruz. Turkcell'in bilgi birikimi ile her gün bu hizmetlere bir yenisini daha ekliyoruz" diye konuştu.