Vali Güvençer Sinop'tan Ayrıldı

İçişleri Bakanlığı yayınladığı kararnameyle Bingöl Valiliği görevine atanan Vali M. Hakan Güvençer, mesai arkadaşlarına ve vatandaşlara veda ederek bugün Sinop'tan ayrıldı.

Vali Güvençer Sinop'tan Ayrıldı
Vali Güvençer için ilk olarak dün gece Vira Otel'de veda yemeği düzenlendi. Güvençer gecede mesai arkadaşlarına, Sinop'un bürokrat, işadamı ve siyasetçileriyle vedalaştı. Programa; AK Parti Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, Belediye Başkanı Baki Ergül, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Erhan Arıkan, İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Erduran, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Levent Şahin, vali yardımcıları, siyasi partilerin temsilcileri, belediye başkanları, il genel meclisi üyeleri, bürokratlar, STK temsilcileri ile toplumun her kesiminden davetli katıldı. Vali Güvençer'in, Sinop ile ilgili yazdığı şiiri okuduğu sırada duygusal anlar yaşandı.
Vali M. Hakan Güvençer için son veda Sinop Valiliği'nde gerçekleşti. Tüm kesimlerden çok sayıda vatandaşın valilik binasını doldurduğu vedalaşma sırasında, bazı valilik çalışanları gözyaşlarını tutamadı. Valilik merdivenlerinden eşi Fatma Güvençer ile el ele tutuşarak inen yeni Bingöl Valisi M. Hakan Güvençer, Sinop'u ve Sinopluları unutmayacağını belirterek, herkesin hakkını helal etmesini istedi. Güvençer daha sonra eşiyle birlikte makam aracına binerek Sinop'tan ayrıldı.