Türkiye Satranç Şampiyonası finali İzmir'de yapılacak

Türkiye Satranç Şampiyonası, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) İzmir İl Temsilciliği'nin organizasyonuyla 29 Ocak ile 4 Şubat 2011 arasında yapılacak.

Türkiye Satranç Şampiyonası, Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) İzmir İl Temsilciliği'nin organizasyonuyla 29 Ocak ile 4 Şubat 2011 arasında yapılacak. TSF İl Temsilci Yardımcısı Rıfat Demir, "Buradaki elemelerde kazananlar, Türkiye şampiyonasına katılacak." dedi.

Aralık 2010 sonunda İzmir'de düzenlenen 11-18 yaş arası bayan ve genel kategorilerindeki il birinciliklerine 200 sporcu katılmıştı. 26 Aralık'a kadar devam eden turnuvada üç gün boyunca yoğun mücadeleye sahne olan müsabakalar sonucunda her kategoride ilk üçe giren sporculara madalya verilmişti. Veliler, başarılı buldukları organizasyon dolayısıyla Başhakem Aydın Kara ve Başhakem Yardımcısı Çetin Karaman'ın nezdinde hakemlere teşekkür etti.

TSF İzmir İl Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Cem Akın da İzmirli sporculara başarılar dileyerek, bu tür turnuvaların çok yararlı olduğunu, Türkiye kulüplerine çok sayıda sporcu yetiştiğini ve Türkiye şampiyonalarında başarılar kazandıklarını söyledi.