The Free Countertenors İlk Defa Bodrum'da Sahneye Çıkacak

Muğla'nın Bodrum ilçesinde faaliyet gösteren sanat grubu Karsanat, düzenlediği konserler dizisi kapsamında yeni yılın ilk haftasında, 21.Yüzyılın üç Türk Kontrtenorunu Bodrum'da konuk ediyor.

The Free Countertenors İlk Defa Bodrum'da Sahneye Çıkacak
The Free Countertenors, Özgür Kontrtenorlar başlıklı sıra dışı etkinlik, tenorlar, kastrat tenorlar, kontrtenorlar ve sopranolar için yazılmış eserleri içeriyor.
Farklı ses renkleri konservatuarda keşfedilen üç genç sanatçı Kaan Buldular, Nuri Harun Ateş ve Berkcan Akıncı ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller almış,yurt içinde ve dışında birçok etkinlikte konuk sanatçı olarak davet aldılar. Nuri Harun Ateş ve Kaan Buldular aynı zamanda Karsanat' ın bünyesinde kurulan ve Muğla'nın tek Barok Topluluğu olan ve 22 Ağustos 2010 da 1.Stratonikeia Barok Festivalinde konser veren "Karya Barok Topluluğu"nun da üyesi.
7 Ocak'ta Bodrum Marmara Koleji Konser Salonu'nda düzenlenecek olan etkinlikte, sanatçılar konserin birinci bölümünde Haendel'in ünlü operalarından aryalar seslendirecekler. Konserin ikinci bölümü için dinleyenlerine sürprizler hazırladıkları öğrenildi.
Piyanoda sanatçılara İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ında Yardımcı Doçent olarak görev yapan Müge Hendekli eşlik ediyor.