Tekirova Belediyespor, 12 günlük kampa girdi

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de mücadele eden ve ilk yarıyı 24 puan averajla 10. sırada tamamlayan Antalya Tekirova Belediyespor Grand Haber Otel

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'de mücadele eden ve ilk yarıyı 24 puan averajla 10. sırada tamamlayan Antalya Tekirova Belediyespor Grand Haber Otel'de 12 gün sürecek olan kampa girdi.

Tekirova Belediyespor Teknik Direktörü Levent Numanoğlu, yönetiminde ikinci yarının ilk çalışmasına öğlenden sonra ısınma hareketleriyle başlayan takımın hedefi play-offa kalabilmek. Tekirova Belediyespor teknik direktörü Levent Numanoğlu, ikinci yarı sonunda ilk 5'e girmeyi amaçladıklarını söyledi. 3. Lig'de macadele eden tek belde takımı olduklarını belirten Numanoğlu, "İlk yarı değişken oynadığımız için kadroyu oturtturamadık. Futbolcularımızın yaşadığı şanssız sakatlıklarda moralleri bozdu. Ama son maçlarda çocukların özgüvenleri geldi ve ekip ruhu gelişti. Daha iyi futbol sergiledik. Hedefimiz ikinci yarıya daha iyi hazırlanıp kendi evimizde 20 Ocak 2011 Perşembe günü saat 13.30'da oynayacağımız İnegölspor maçını kazanmak." diye konuştu.