Olur'da Madde Bağımlılığına Karşı Afişli Mücadele

Olur İlçe Emniyet Amirliği'nce tarafından madde bağımlılığı ile mücadele amacıyla Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi'nden (TUBİM) temin edilen afişlerin dağıtımına başlandı.

Olur'da Madde Bağımlılığına Karşı Afişli Mücadele
Olur İlçe Emniyet Amirliği görevlisi polislerin ilçede suç ve suçluyla mücadelesi birbirinden farklı etkinliklerle devam ediyor. Daha önceden kontör dolandırıcılarına halkı bilgilendiren polisler bu kez de madde bağımlılığı ile mücadele konusunda afişler dağıtmaya başladı.
Narman İlçe Emniyet Amirliği tarafından Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi'nden (TUBİM) temin edilen afişler İlçe Emniyet Amir Vekili Emniyet Amiri Tümer Yılmaz ve İlçede görevli polis memurları tarafından lise ve dengi okullara yapılan ziyaretler esnasında dağıtılmaya başladı.
Lise ve dengi okullarda 4 farklı TUBİM afişleri teşhir edilirken, Olur İlçe Emniyet Amirliği görevlisi polisler öğrencilerden kesinlikle merak ederek sigarayı bir kez dahi denememelerini, ayrıca çevrelerinde gördükleri sigara içen kişilere de sigaranın zararlarını hatırlatmalarını istediler.