Nevşehir İl Özel İdaresi 2011 Yılında Kanalizasyon Ve Yol Çalışmalarına Ağırlık Verecek

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Tatar, 2011 yılında kanalizasyonu bulunmayan köylerde çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.

Tatar yaptığı açıklamada, Meteroloji Müdürlüğü'nün önümüzdeki günler için bulunduğu yoğun kar yağışı uyarısını dikkatle takip ettiklerini ve gerekli tedbirleri aldıklarını söyledi.
Kış aylarında yollarda olumsuzluklar yaşanmaması için karla mücadele çalışmaları başlattıklarını ifade eden Tatar, "Karla mücadele ekiplerimizi oluşturduk ve bu ekiplerimiz her zaman göreve hazır. Önümüzdeki günler için yapılan yoğun kar yağışı uyarısı nedeniyle de gerekli tedbirlerimizi aldık. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da vatandaşımız kar yağışının olduğu zamanlarda ulaşımda bir sıkıntı yaşamayacaktır" dedi.
Nevşehir İl Özel İdaresi'nin 2011 yılı çalışmaları hakkında da bilgi veren Tatar, yıl içerisinde kanalizasyon ve yol çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirtti. 2010 yılında yapılan çalışmalarla Nevşehir il genelindeki birçok köyün kanalizasyon sorunu çözüklerini bildiren Tatar, "2010 yılında imkanlarımız ölçüsünde kanalizasyon yapımına ağırlık verdik. 2011 yılında da yarım kalan çalışmalarımızı tamamlayararak, kanalizasyonu bulunmayan köylerimizde çalışma başlatacağız. Bunun yanında köy yollarının iyileştirilmesi için mücadele vereceğiz" şeklinde konuştu.