Mutkili Öğrencilerin Atletizm Başarısı

Bitlis il genelindeki ilköğretim okulları arasında yapılan atletizm yarışmasında Mutki ilçesine bağlı Dereyolu İlköğretim Okulu öğrencileri küçüklerde üçüncü ve yıldız erkeklerde ise il ikincisi oldular

Mutkili Öğrencilerin Atletizm Başarısı
Bitlis il genelindeki ilköğretim okulları arasında yapılan atletizm yarışmasında Mutki ilçesine bağlı Dereyolu İlköğretim Okulu öğrencileri küçüklerde üçüncü ve yıldız erkeklerde ise il ikincisi oldular.
Düzenlenen atletizm müsabakalarında dereceye giren öğrenciler kupalarını da alarak hocaları ve okul müdürleri ile birlikte Kaymakam Musa Sarı'yı makamında ziyaret ettiler. Makamından öğrencileri ağırlayan Kaymakam Musa Sarı "Bitlis İl genelinde yapılan atletizm yarışmasında elde ettikleri başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Yapılan bütün spor dallarında Mutki ilçesi olarak büyük bir başarı elde ettik.Türk Milli takımına bile sporcu gönderdik. Yaz ayında İtalya'nın Torino kentinde yapılan Dünya Dağ Koşusu yarışmasında dünya birincisinin Mutkili olması, daha sonra Slovenya'da yapılan dağ koşusunda Dünya ikincisi de Mutkili olması bizleri bir hayli mutlu etmiştir" şeklinde konuştu.
Kaymakam Sarı, öğrencilerle yaptığı sohbette, her şeyden önce eğitim ve öğretimlerine önem vermelerini, sporda göstermiş oldukları başarıyı eğitimde de göstereceklerine inandığını söyledi.