Manisaspor'dan Besyo Müdürü Eniseler'e Ziyaret

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve yönetim kurulu üyeleri Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürlüğü'ne atanan Prof

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı ve yönetim kurulu üyeleri Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu (BESYO) Müdürlüğü'ne atanan Prof. Dr. Niyazi Eniseler'e tebrik ziyaretinde bulundular.
Ziyarette Prof. Dr. Eniseler, aynı okulda yüksek öğrenimini yapmış olan Başkan Kenan Yaralı'ya sürprizde bulunarak 1984 yılına ait mezuniyet belgesini takdim etti. Başkan Kenan Yaralı, asbaşkanlar Selami Delan, Nejat Almış, Yönetim Kurulu Üyeleri Rahim Renan Çapra, Mustafa Güres, Özcan Nalbantlar, Fatih Yıldız, Emre Hasgör, Çetin Çavdarlı ve Genel Müdür Alparslan Kaya, CBÜ BESYO Müdürlüğü görevine atanan Prof. Dr. Niyazi Eniseler'e tebrik ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler. Ziyarette Başkan Kenan Yaralı, Prof. Dr. Niyazi Eniseler'in BESYO müdürlüğüne atanmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Manisaspor Kulübü olarak CBÜ BESYO'ya büyük önem veriyoruz. Çünkü kulüp bünyemizde idari personelimizden, antrenör arkadaşlarımıza kadar BESYO mezunu bir çok çalışan var. Niyazi hocamız da geçmiş dönemlerde kulübümüzde görev almış bir Manisalı olarak Manisaspor'u çok yakından tanıyan bir isim. CBÜ BESYO'nun Manisaspor'un gelişimine önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz ve ortak çalışmalar içinde yer almak istiyoruz." dedi. CBÜ BESYO Müdürü Niyazi Enisler ise kentin en büyük değerleri arasında yer alan Manisaspor Kulübü'ne her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade ederek, "Manisaspor bu şehrin ortak paydası." diye konuştu.
Prof Dr. Niyazi Eniseler ziyarette Başkan Kenan Yaralı'ya hoş bir sürpriz yaptı. Eniseler, aynı okulda (O zamanki ismi 9 Eylül Üniversitesi Spor Akademisi) yüksek öğrenimini yapmış olan Başkan Kenan Yaralı'ya 1984 yılına ait mezuniyet belgesini takdim etti. Başkan Yaralı, bu sürprizden dolayı Prof Dr. Niyazi Eniseler'e teşekkür etti.