İskenderun'daki kazada aynı aileden 4 kişi öldü (2)

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Hatay'da bir ce

Hatay'ın İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Hatay'da bir cezaevinde hükümlü olan yakınlarını görmeye giden Nugay ailesinin içinde bulunduğu araç, İskenderun girişindeki Akçay mevkiinde kaza yaptı.

Ramazan Nugay'ın kullandığı 01 SL 240 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Mustafa Eren idaresindeki 31 Z 0676 plakalı TIR çarpıştı.

Hatalı sollama yüzünden meydana geldiği iddia edilen kazada Sibel Nugay, Büşra Nugay ve Zeynep Nugay olay yerinde, araç şoförü Ramazan Nugay ise kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan Abdurrahman Nugay, Yasin Nugay ve Ayşe Nugay ise İskenderun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazanın ardından karayolu ulaşım bir süre aksadı.

İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan olay yerinde, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de hastanede kaza hakkında bilgi aldı.

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım, acil serviste yaptığı açıklamada, "Yaralılardan üçü olay yerinde biri de hastanede hayatını kaybetti. Üç yaralının da tedavisi sürüyor." dedi.