Hacılar Belediyesi Meclis Toplantısı

Hacılar Belediye Meclisi 2011 yılı Ocak ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis, gündeminde bulunan 4 asil ve 1 ek gündem maddesi olmak üzere 5 madde oybirliği ile karara bağlandı.

Hacılar Belediyesi Meclis Toplantısı
Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Ocak ayı meclis toplantısına Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem başkanlık etti. Gündemin ilk maddesinde yer alan ve gizli oyla gerçekleştirilen Denetim Komisyonu üye seçimlerinde Hüdai Barut, Mustafa Aktaş ve Mustafa Avcı Denetim Komisyonu üyeliklerine seçilmelerine oybirliğiyle karar verildi.
Gündemin 2. ve 3. maddesinde yer alan sözleşmeli personel ve geçici işçilerin vizeleri görüşülerek, oybirliğiyle karar verildi.
Son olarak ek gündem maddesinde yer alan Zabıta personelinin mesai ücretinin görüşülmesine geçildi. Kararda mesai ücretinin Bakanlık tarafından yapılan artışın uygun olduğuna oybirliğiyle karar verildi.
Meclis toplantısından sonra bir açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, 2011 yılının ilk meclis toplantısında alınan kararların hayırlı olması temennisinde bulundu.