Erken Doğurduğu Bebeğini Camdan Atan Anne Taburcu Olunca İfade Verecek

Bursa'da misafirliğe gittiği evin tuvaletinde düşük yaptığı 7 aylık bebeğini camdan attığı öne sürülen genç kadın, ifade için getirildiği adliyeden hastaneye sevk edildi

Erken Doğurduğu Bebeğini Camdan Atan Anne Taburcu Olunca İfade Verecek
Bursa'da misafirliğe gittiği evin tuvaletinde düşük yaptığı 7 aylık bebeğini camdan attığı öne sürülen genç kadın, ifade için getirildiği adliyeden hastaneye sevk edildi. 1 çocuk annesi kadın, taburcu olduktan sonra ifade verecek.
Edinilen bilgiye göre, 3 gün önce merkez Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi Filibe Sokak'taki boş bir arsada bebek cesedi gören mahalle sakinleri, hemen durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, üzeri kanlı, saçları oluşmuş yeni doğmuş bir erkek bebek cesediyle karşılaştı. Bebeğin öldürülmüş olabileceği ihtimali, polisi alarma geçirdi.
Devlet ve özel hastanelere kanamalı halde gelen kadın olup olmadığını araştıran ekipler, bir yandan da bölgedeki bakkal, manav ve kasaplara giderek tanıdıkları hamile kadın olup olmadığını sordu. Çevredeki tüm hamileleri mercek altına alan polis, olayla ilgili 3 yaşında bir oğlu olan E.B.'yi gözaltına aldı. 20 yaşındaki genç kadın, başından geçenleri polise gözyaşları içinde anlattı.
Bebeğin cesedi kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Avukatı ve yakınlarıyla birlikte adliyeye gelen E.B.'nin yürümekte güçlük çektiği görüldü. Genç kadının avukatı, müvekkilinin halen kanaması olduğunu ve bir hastanede tedavi görmesi gerektiğini bildirdi. Bunun üzerine, cumhuriyet savcısı E.B.'nin bir hastanede tedavi görmesine izin verdi. Genç kadın hastaneye sevk edilirken, ifadesinin taburcu olduktan sonra alınacağı öğrenildi.