Ehliyet Sınavı Sonuçları sonunda açıklandı

MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları için tıklayınız. MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları burada! İşte MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları

Ehliyet Sınavı Sonuçları sonunda açıklandı
MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları için tıklayınız. MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları burada! İşte MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları...

EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


18 Aralık'da yapılan ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Edinilen bilgiye göre 18 Aralık 2010 tarihinde yapılan Ehliyet sınavının sonuçları 3 -10 Ocak tarihleri arasında açıklanacak. Ehliyet Sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren sitemizde yer alacaktır ve TC. Kimlik no ile Ehliyet sınav sonuçları öğrenilebilecektir.

18 Aralık 2010 tarihinde binlerce sürücü adayı ehliyet sınavına girmişti. Ehliyet sınav sonucunu öğrenmek isten sürücü adayları ve ehliyet derecesini yükseltmek isteyen binlerce sürücü ehliyet sınav sonuçlarının açıklanacağı günü heyecanla bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ehliyet sınavının sonuçları açıklandığı anda sitemizde yer alacaktır. Ehliyet sınavından geçerlilik notunu alan kişiler ise sonuçların açıklanmasından 1 veya 2 hafta sonra direksiyon sınavına girecek. Direksiyon sınavı sonuçları ise aynı gün açıklanacaktır.

DÜNYANIN İLK EHLİYET SAHİBİ

Dünyadaki ilk sürücü belgesinin sahibi günümüz otomobillerinin muciti olarak görülen, Karl Benz'dir. İcat etmiş olduğu Motorwagen'in çıkarttığı gürültü ve rahatsızlık yüzünden Mannheim vatandaşları Benz'den şikayetçi olmuş bunun üzerine Benz, yetkili kurumlardan kamu alanlarında arabasını kullanabilmesine olanak tanıyan bir izin belgesi almıştır.

Taşıt kullanılabilmesi için sürücü belgesini zorunlu kılan ilk ülke Prusya'dır - 29 Eylül 1903