Doruk Koleji'nden 'Çevre Kirliliği' Konulu Fotoğraf Yarışması

EKO Okullar Projesi kapsamı içinde Doruk Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri arasında "Çevremizde Gördüğümüz Hava, Toprak, Su Kirliliği" konulu fotoğraf yarışması düzenlendi.

Doruk Koleji'nden 'Çevre Kirliliği' Konulu Fotoğraf Yarışması
İlköğretim okullarında çevre bilinci, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek için uygulanan EKO Okullar Programı kapsamında, Doruk Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri arasında düzenlenen "Çevremizde Gördüğümüz Hava, Toprak, Su Kirliliği" konulu fotoğraf yarışmasında 1/C sınıfı öğrencisi Ayça Özcan birinci, 5/A sınıfı öğrencileri Melike Apaydın ve Munise Özkaya ikinci ve 1/B sınıfı öğrencisi Elvan Dündar ise üçüncü oldu. Okul Müdürü Vedat Talan, proje sorumlusu öğretmenler Suna Tataroğlu ve Bedriye Yıldırım'ın katıldığı törende öğrencilerin ödülleri Okul Genel Koordinatörü Yaşar Coşkun tarafından verildi.
Doruk İlköğretim Okul Müdürü Vedat Talan, "Öğrencilerimizin küçük yaştan birer çevreci olarak yetişmesi ve çevre kirliliğinin bir tehdit olduğunun bilincinde olması amacıyla okulumuz öğrencileri arasında çevre kirliliği ile ilgili fotoğraf yarışması düzenledik. Bu yarışmayla da dikkatleri çevre kirliliğine çektiğimizi düşünüyoruz. Yarışmada başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz" dedi.