Darıca Da 2010yılında Başarılı Olan Polislere Sertifika Töreni

Darıca Emniyet Müdürlüğü,2010 yılında performansı yüksel olan ve başarılı çalışmalara imza atan polisleri plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Darıca Da 2010yılında Başarılı Olan Polislere Sertifika Töreni
Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Yaşatma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen, Darıca Sancaktepe´de düzenlenen ödül törenine Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, İl Emniyet müdür yardımcısı Ahmet Can, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Garnizon Komutanı Bnb. Özer Öztürk, Darıca Emniyet Müdürü Kadir Demir, Gebze Emniyet Müdürü Şevket Karayiğit, GTO Başkanı Nail Çiler, Darıca Polis Teşkilatı Derneği yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. İlçe Emniyet müdürü A. Kadir Demir yaptığı konuşmada 2008-2009 yıllarına bakıldığında olay sayısında yatay tablo ortaya çıktığını belirterek kurulacak MOBESE sistemi ve ekipmanlar sayesinde tablonun daha da alta düşeceğini söyledi. Alınan 6 adet cihazla 82 bin 500 sorgulama yapıldığını vurgulayan Demir 330 aranan şahsa ulaştıklarını ifade etti.
İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Vural Acartekin'de gecede yaptıkları konuşmalarda emniyet güçlerinin her türlü risk ve tehlike altında yaptıkları çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek başarılı çalışmalarından dolayı tüm emniyet personelini tebrik ettiler.Konuşmaların ardından 2010 yılı içinde üstün performans gösteren 10 polis 6 amirine takdir belgesi ve hediye verildi.
Kocaeli Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, 2010 yılı içinde başarılı çalışmalara imza atan Darıca Emniyet Müdürlüğünün polislere düzenlediği plaket töreninde yaptığı konuşmada vatandaşlara çağrıda bulundu. Darıca Sancaktepe tesislerinde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşmasında emniyet güçlerinin verilen görevi canı pahasına yerine getirme gayreti içinde olduklarını bu nedenle bu tür ödüllerinin onların çalışma şevklerini arttırdığını söyledi.Konuşmasında vatandaşlara çağrıda bulunan İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur, kesinlikle tehditlere boyun eğmemelerini, çekinmemelerini ve emniyet güçlerini aramalarını istedi. Çalkavur şöyle dedi, "bir takım duyumlar alıyorum. Vatandaşlarımız olası bir olayda 'boşver' demekteler. Oysa halkımızın her türlü ihbarı mutlaka kayda geçer ve değerlendirilir. Bu nedenle karanlık ve şer odakların tehditlerine maruz kalan vatandaşlarımız mutlaka emniyeti arasınlar. Bu bölgemizin güvenliği açısından çok önemlidir. Bu karalık odakları etkisiz hale getirerek huzuru sağlamak bizim görevimizdir. Halkımızdan bunu rica ediyorum." diye ekledi.Düzenlenen ödül gecesin de Darıca Emniyet Müdürlüğünden, Müdür yardımcısı Mustafa Aksu, Personel Büro Amiri Baş komiser Özlem Küçükali, Komiser Yardımcısı Ali Bayhan, Şaban Yumuşak, Cahit Karakelle, Şevket Kafaf polis memurları, Dede Mercan Kaya, Gökhan Emre, Mehmet Şenol, Mustafa Bilgin, Zekiye Karakelle, Faruk Alçıoğlu, Yılmaz Koçyiğit, Sadık Asan, Ahmet Aktaş, Hisabi Bakır ödüle layık görüldü.
FOTOĞRAF ALTI
FOTO 01:Darıca İlçe Emniyetinin düzenlediği polis gecesiyle sertifikalar sahiplerini buldu.
FOTO 02:İl Emniyet Müdürü Yusuf Çalkavur "ödül degil sadece bir teşekkür ifadesidir
FOTO 03:10 polis memuru ve 6 amir ödüle layık görüldü.