Cihan Haber Ajansı Gündemi

04 Ocak 2011 Salı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İTO Yönetim Kurulu'nu Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (14.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, T

04 Ocak 2011 Salı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İTO Yönetim Kurulu'nu Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (14.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TDK Başkanı Şükrü Haluk Akalın ve Ankara İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Arslanoğlu'nu ayrı ayrı kabul edecek. (14.00/16.00)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Dışişleri Bakanlığı'nda devam eden Üçüncü Büyükelçiler Konferansı'nda "AB üyelik sürecimizin beşinci yılında bir bilanço: Müzakereler ve reform süreci" konulu oturumda konuşacak. Konferansın bugünkü bölümüne Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile Adalet Bakanı Sadullah Ergin de katılacak. (10.30)

TÜRK-İŞ Başkanlar Kurulu, sendika genel merkezinde toplanacak. Mustafa Kumlu'nun açış konuşması ile başlayacak olan toplantıda Torba Yasa Tasarısı'na karşı yol haritası belirlenecek. (14.00)

TBMM'de sırasıyla MHP, AK Parti, BDP ve CHP Meclis grup toplantıları gerçekleşecek. (10.30/11.30/12.30/13.30)

Devlet Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Merkezi'nde Roman dernek başkanları ile kahvaltılı toplantı yapacak. (09.30)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'da Kızılay Acil Afet Uydu İstasyonu açılış törenine katılacak. (10.00)

Bediüzzaman Said Nursi'nin hayatının konu edildiği ve yönetmenliğini Mehmet Tanrısever'in yaptığı 'Hür Adam' filminin galası TİM Maslak Show Center'de yapılacak. (19.00)

İş Bankası kuruluşu olan Nermtrans Lojistik şirketinde sendikaya üye oldukları ididasıyla işten çıkarılan işçiler için şirket önünde eylem yapılacak. (16.00)

Küresel ekonomik krizden en çok etkilenen ülkelerden biri olan İngiltere'de kesintiler halkı çileden çıkardı. Halk ve milletvekilleri birlikte hükümeti protesto edecek.

SPOR

Kulüpler Birliği üyeleri Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena Stadı'nı gezecek. (14.00)

Boks Federasyonu Başkanı ve bazı milli boksörler, hastalığı nedeniyle tedavi gören ağır sıklet boks şampiyonu Sinan Şamil Sam'ı ziyaret edecek. (10.00)

Erzurum'da yapılacak olan Dünya Üniversiteler Kış Oyunları meşale koşusu Ankara'da başlayacak. (11.00)

Teledünya Türkiye Kupası 2. tur kuraları Ankara'da çekilecek. (11.00)

Fenerbahçe Ülker ile Efes Pilsen'in rakiplerinin de belli olacağı THY Euroleague ikinci tur kuraları Barcelona'da çekilecek. (14.00)

Takımların ikinci dönem hazırlıkları takip ediliyor.