Chp İl Genel Meclisi Üyelerinden Zabıta Müdürü Uludüz'e Ziyaret

Zonguldak CHP İl Genel Meclisi üyeleri, seyyar balıkçıların saldırısına uğradıktan sonra göreve başlayan Zonguldak Zabıta Müdürü Nejat Uludüz'ü ziyaret etti.

Zonguldak CHP İl Genel Meclis üyeleri Zonguldak Zabıta Müdürü Nejat Uludüz'ü ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
CHP İl Genel Meclis üyeleri Gurup Başkanı Turan Oral, "Üzücü olaydan sonrasında arkadaşımızı işinin başında görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Zonguldak halkına hizmet vermeye devam edecektir. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Zabıta Müdürü Nejat Uludüz ise "Bu olayı yaşadıktan sonra çok müthiş kamu desteği aldım. Hastanede yattığımız süre içinde ziyaretlerden dolayı çok mutlu olduk. Bizleri yalnız bırakmayan kişileri ziyaret ediyorum. Zonguldak'ta neler yapabiliriz bunları konuşuyoruz. Ben arkadaşlara ziyarete geldikleri için teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele güzel çalışmalar yapacağız. Valimizle de görüştüm ve her konuda elinden gelen desteği vereceğini söyledi" dedi.