Bayanlar Futbol 1. Ligi

Türkiye Bayanlar Futbol 1. Ligi lideri Adana İdmanyurdu hafta sonu İstanbul deplasmanında oynayacağı Ataşehir Belediye Spor'u yenerek liderlik koltuğunu sağlamlaştırmak istiyor.

Bayanlar Futbol 1. Ligi
Adana İdmanyurdu'nun bayanlar futbol liginin en güçlü takımlarından biri olduğunu ifade eden Basın Sözcüsü Dr. Taner Canatar, "Güçlü bir yönetimle yolumuza devam ediyoruz. Geçen hafta ele geçirdiğimiz liderlik koltuğunu sezon sonuna kadar bırakmak istemiyoruz. Ligin en çok gol atan, en iyi futbol oynayan takımıyız" dedi.
Bugüne kadar hiçbir alanda Adana'nın Avrupa'da temsil edilmediğine de dikkat çeken Adana İdmanyurdu Basın Sözcüsü Dr. Taner Canatar şöyle konuştu:
"Adana bugüne kadar futbolda şampiyonlar liginde hiç temsil edilmedi. Bizler Adana İdmanyurdu bayan futbol takımı olarak bu sezon şampiyon olarak Adana'yı Avrupa Şampiyonlar Liginde temsil etmek istiyoruz. Adana'ya bu gururu ve onuru yaşatmak istiyoruz. Yönetim olarak futbolcularımızın ve teknik heyetimizin arkasındayız. Her türlü desteğimizle arkasındayız. Hafta sonu İstanbul'da zorlu bir maçımız var. Ataşehir Belediye Spor engelini de aşacağımıza inanıyoruz. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Devrenin bitimine 3 maçımız kaldı. Çok önemli bu üç maçtan da galip gelerek liderlik koltuğumuzu güçlendirmek istiyoruz. Her maç bizim için önemli."
Adana İdmanyurdu Ataşehir Belediye Spor maçı için cumartesi günü uçakla İstanbul'a gidecek.