Bahçeli: 2011'de milli birliğin temellerini yıkmayı amaçlayan etnik tahrikler ve hain saldırılar hız kazanacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2011 yılını değerlendirirken karamsar bir tablo çizdi. Bahçeli, partisinin yılın ilk grup toplantısında, "Milletimiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2011 yılını değerlendirirken karamsar bir tablo çizdi. Bahçeli, partisinin yılın ilk grup toplantısında, "Milletimiz 2011 yılına karanlığın, korkunun ve karamsarlığın toplumun her kesimini sardığı bir ortamda girmiştir." görüşünü savundu.

TBMM'de 2011 yılının ilk grup konuşması için kürsüye çıkan Bahçeli, iktidara yüklendi. Devlet Bahçeli, bu yılın Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli ve hayati gelişmelere sahne olacağını söyledi. Bahçeli, "Bu durum hepimizin malumudur. Ne var ki AKP 9. yılına giren iktidar döneminde çok ağır sorunların altında ezilen aziz milletimiz 2011 yılına karanlığın, korkunun ve karamsarlığın toplumun her kesimini sardığı bir ortamda girmiştir." değerlendirmesini yaptı. Bahçeli, 2011 yılında Türkiye'nin önündeki temel sorun ve sıkıntıların hafiflemesi bir yana şartların daha da ağırlaşacağı, her alanda yaşanan bunalımların tahribatın katlanılmaz boyutlara ulaşacağını, milli birliğin temellerini yıkmayı amaçlayan etnik tahriklerin ve hain saldırıların hız kazanacağını öne sürdü.