Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz , Bucak Maçını Ve İlk Yarıyı Değerlendirdi

Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz, ligin ilk yarısının son maçında oynadıkları Bucak Belediyespor maçı ile ilk yarıyı değerlendirdi.

Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz , Bucak Maçını Ve İlk Yarıyı Değerlendirdi
Aydınspor 1923 Basın Sözcüsü Suat Deniz ilk yarının son maçı olan Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada, geçen hafta alınan Çiğli mağlubiyeti ile seyircisiz oynamanın kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi. Deniz; "Maçın ilk yarısında acemice hatalar yaptık. Kaçırdığımız pozisyonlar gol olsa belki de ilk yarıyı 5 farkla önde kapatabilirdik. Maçın ikinci yarısında toparlanarak farkı açtık. Sonuçta 3 puanı kazandık" dedi.
Deniz açıklamasında, ikinci yarı hazırlıklarına Cuma günü başlayacaklarını kaydetti. Deniz; " İlk yarıda Aydın'da oynadığımız tüm maçları kazandık. Bu bizim için artı bir puan. Ancak, Bereketli, Konak ve Çiğli maçlarında kazalar yaşadık. Bu kazaları ikinci yarı Aydın'da oynayacağımız maçlarda tamir edeceğiz. Yeter ki seyircimiz sadece bizi desteklesin, seyircisiz maç oynamayalım"dedi.
Deniz yaptığı açıklamada Bucak maçı sonrası futbolcularla Başkan Ahmet Gümüş'ün toplantı yaptığını belirterek; "Futbolcularımıza, tatile giderken bir miktar ödeme yapıldı. Başkanımız toplantıda, bir kez daha 1 milyon nüfuslu Aydın kentinin bizden beklentileri olduğunu vurguladı. Artık ilk yarıyı unuttuk. Kuşadası maçına odaklanacağız" diye konuştu.
TRANSFERLER KONUSUNDA KONUŞMAYACAKLAR
Deniz açıklamasında, kamp konusunda kesin bir program olmadığını belirterek; "Hazırlık döneminde birkaç maç yapmayı planlıyoruz. Kamp için şu anda kesin bir durum söz konusu değil. Kuşadası'nda kamp yapan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'dan maç teklifi aldık. Transfer konusunda da, kesinlikle imza atılana kadar konuşmayacağız'' şeklinde konuştu.