Aydıncık Eğitim Gönüllüleri Derneği kuruldu

Yozgat'ın Aydıncık İlçesinde Aydıncık Eğitim Gönüllüleri Derneği kuruldu Derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığına Muhammed Öztürk, getirilirken kurucu üye

Yozgat'ın Aydıncık İlçesinde Aydıncık Eğitim Gönüllüleri Derneği kuruldu Derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığına Muhammed Öztürk, getirilirken kurucu üyeler Hamit Çıtak, Orhan Çitli, Adem Gündoğdu, Tuğrul Kanat, Muhittin Bağdemci, Ertan Özsoy'dan oluştu. İlçede eğitim adına ilk defa bir sivil toplum kurulduğunu belirten Dernek Başkanı Muhammed Öztürk, "İlçemizde eğitim adına çok güzel çalışmalara imza atacağız. İlçemizde öğrencilerimizin sıkıntıları ve eğitimde başarının sağlanmasına yönelik çalışma içerisinde olacağız." dedi.

Öğretmen ve öğrencilerin sorunları ile ilgilenecek derneği kurduklarını ifade eden Öztürk, "Öğretmen ve öğrencilerimizin sıkıntı ve sorunları ile ilgilenilecek eğitim adına çalışmalar yürütecek olan derneğimizi faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde eğitim başarı seviyesinin yükselmesine katkı sağlamak için çalışacağız. Derneğimizin ilçemize ve eğitim camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.