Anaokulu öğrencileri Parmak Oyunları Şenliği ile eğlendi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi öğrencileri, gerçekleştirdikleri Parmak Oyunları Şenliği ile anaokulu öğrencileri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi öğrencileri, gerçekleştirdikleri Parmak Oyunları Şenliği ile anaokulu öğrencilerini eğlendirdi.

Fen Edebiyat Fakültesi konferans salonunda Eğitim Fakültesi Öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Özlem Temur'un koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Parmak Oyunları Şenliği'ne çok sayıda anaokulu öğrencisi ve eğitim fakültesi öğrencisi ilgi gösterdi. Dumlupınar Üniversitesi Çocukoloji Kulübü ve Okul Öncesi Eğitimi 2. sınıf öğrencilerinin organizasyonunu üstlendiği şenlikte anaokulu öğrencileri doyasıya eğlendi.

Şenliğin koordinatörlüğünü yapan Yrd. Doç. Dr. Özlem Temur okul öncesi dönemde parmak oyunlarının çocukların ruhsal, zihinsel ve fiziksel gelişimlerinde katkı sağlayan önemli bir yöntem olduğunu söyledi. Temur, bütün okul öncesi öğretmenlerinin çocukların çok fazla ilgisini çeken bu oyun yöntemini iyi derecede bilmeleri gerektiğini vurguladı.