Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu, üniversitelerden uzmanları davet edecek

Nevşehir Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu, basılıp dağıtılan tanıtım broşürlerinin faydalı olduğunu belirtti. Büro, yeni dönemde konferanslar için ünive

Nevşehir Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu, basılıp dağıtılan tanıtım broşürlerinin faydalı olduğunu belirtti. Büro, yeni dönemde konferanslar için üniversitelerden uzman kişilerin davet edileceğini açıkladı.

İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş başkanlığında, Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlilerinin değerlendirme toplantısı müftülük makam odasında yapıldı. Büronun tanıtımına yönelik çalışmaların değerlendirildiği toplantı sonunda şu kararlar alındı:

"Basımı yapılıp dağıtılmaya başlanan tanıtım broşürlerinin faydalı olduğu, gelen olumlu tepkiler değerlendirilerek anlaşıldı. Yeni dönemde, üniversitelerden davet edilecek, alanında uzman kişilere verdirilmesi düşünülen konferans ve tanıtım toplantıları ele alındı. Bir önceki toplantıda yapılması kararlaştırılan ve bir kısmı gerçekleştirilen kurum ziyaretlerine ve broşür dağıtımına devam edilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Eğitimi Daire Başkanlığı'nda birer haftalık hizmet içi eğitim kurslarına katılan Vaize Melahat Turşucu ve sözleşmeli rehber Kur'an kursu öğreticisi Şerife Usta'nın, Kur'an kursu öğreticilerine yönelik iki günlük seminer vermesi kararlaştırıldı. Bahar aylarında Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlileri ile İstanbul gezisi yapılması kararlaştırıldı."