Afyonkarahisar Valisi Bankanlıoğlu görevine başladı

Afyonkarahisar'ın yeni Valisi İrfan Bankanlıoğlu görevine başladı. Bankanlıoğlu, var gücüyle vatandaşa hizmet için gayret edeceğini belirtti.

Son

Afyonkarahisar'ın yeni Valisi İrfan Bankanlıoğlu görevine başladı. Bankanlıoğlu, var gücüyle vatandaşa hizmet için gayret edeceğini belirtti.

Son valiler kararnamesiyle Afyonkarahisar'a atanan Bingöl Valisi Bankanlıoğlu'nu hükümet konağında vali yardımcıları Gökhan Veli Kişioğlu, Mustafa Akdoğan, Ali Şanlıer, Azmi Yeşil, Niyazi Ergut, ilçe kaymakamları, mülki amirler ve daire müdürleri karşıladı.

Makamında gazetecilere açıklamada bulunan Balkanlıoğlu, görevinin kendisine ve Afyonkarahisar'a hayırlı olması temennisinde bulundu. Balkanlıoğlu, "20 yıllık görev süresince değişik yerlerde görev yaptım. 3 yıl Bingöl valisi olarak görev yaptıktan sonra nasipte Afyonkarahisar varmış. Afyonkarahisar, yeni yıla yeni bir vali ile başlıyor. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur." diye konuştu.

İdarecilik, deneyim ve tecrübesi olduğunu aktaran Balkanlıoğlu, "Afyonkarahisar, eski ve yerleşik bir şehir, Türkiye'nin potansiyeli ve geleceği olan illerinden birisi. 17 ilçesi 80'in üzerinde beldesi var. Daha önce Afyon'a gelme ve tanıma imkanım olmadı. Ancak kısa sürede brifingler alıp, ziyaretlerde bulunup, kaynaklarını, imkanlarını, sorunlarını tespit edip, kaldığımız süre boyunca var gücümüzle vatandaşımıza hizmet noktasında gayret edeceğiz. Bizle farklı bir anlayış, farklı bir vizyon göreceksiniz inşallah." dedi.