18 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları

MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları için tıklayınız. MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları burada! İşte MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları...

18 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları
MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları açıklandı. MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları için tıklayınız. MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları burada! İşte MTSK 18 Aralık Ehliyet sınav sonuçları...

EHLİYET SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ


18 Aralık'da yapılan ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Edinilen bilgiye göre 18 Aralık 2010 tarihinde yapılan Ehliyet sınavının sonuçları 3 -10 Ocak tarihleri arasında açıklanacak. Ehliyet Sınav sonuçları açıklandığı andan itibaren sitemizde yer alacaktır ve TC. Kimlik no ile Ehliyet sınav sonuçları öğrenilebilecektir.

18 Aralık 2010 tarihinde binlerce sürücü adayı ehliyet sınavına girmişti. Ehliyet sınav sonucunu öğrenmek isten sürücü adayları ve ehliyet derecesini yükseltmek isteyen binlerce sürücü ehliyet sınav sonuçlarının açıklanacağı günü heyecanla bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen ehliyet sınavının sonuçları açıklandığı anda sitemizde yer alacaktır. Ehliyet sınavından geçerlilik notunu alan kişiler ise sonuçların açıklanmasından 1 veya 2 hafta sonra direksiyon sınavına girecek. Direksiyon sınavı sonuçları ise aynı gün açıklanacaktır.

DÜNYANIN İLK EHLİYET SAHİBİ

Dünyadaki ilk sürücü belgesinin sahibi günümüz otomobillerinin muciti olarak görülen, Karl Benz'dir. İcat etmiş olduğu Motorwagen'in çıkarttığı gürültü ve rahatsızlık yüzünden Mannheim vatandaşları Benz'den şikayetçi olmuş bunun üzerine Benz, yetkili kurumlardan kamu alanlarında arabasını kullanabilmesine olanak tanıyan bir izin belgesi almıştır.

Taşıt kullanılabilmesi için sürücü belgesini zorunlu kılan ilk ülke Prusya'dır - 29 Eylül 1903


Ehliyetine el konulanlar SÜDGE eğitimiyle ehliyetlerine kavuşabilecek

Kars İl Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı ve Sosyal Hastalıklar Şubesi tarafından Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi (SÜDGE) düzenlenecek. Alkollü araç kullanımı nedeniyle sürücü belgelerine el konan sürücülerin katılmaları zorunlu olan SÜDGE programının başvuruları başladı.

Kars Sağlık Müdürü Dr. Fahri Sevinç, ehliyetleri Emniyet Müdürlüğü'nce alınan sürücülerin, belgelerine el konulduğu tarihten itibaren 12 ay içinde ilgili birime müracaatlarının zorunlu olduğunu söyledi.

18 ARALIK EHLİYET SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI!

18 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları18 Aralık Ehliyet Sınavı B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

18 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları
18 Aralık Ehliyet Sınavı H Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

18 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları
18 Aralık Ehliyet Sınavı C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı


18 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları
18 Aralık Ehliyet Sınavı F-G Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı

18 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları

Milli Eğitim Bakanlığı resmi sitesinde 18 Aralık tarihinde yapılacak olan Ehliyet Sınav yerleri belirlendi. Ehliyet Sınav Yerlerini öğrenmek için aktif linke tıklayarak TC no ile Ehliyet Sınavına gireceğiniz yeri öğrenebilirsiniz. İşte 18 Aralık Ehliyet Sınav yerleriniz....

-18 aralık sınavına 21 kasım 1992 doğumlular B sınıfı -- 21 kasım 1988 doğumlular c-d-e sınıfı ehliyet için ve yaşını daha önce doldurmuş olanlar müracat edebilir.
-18 aralık 2010 ehliyet sınavı için son başvuru tarihi 22 kasım 2010 mesai bitimidir.
-18 aralık sürücü belgesi sınavı ücretinin yatırılabilmesi için bankaların sistem açılış tarihi 1 kasım 2010 dir.
-18 aralık sürücü kursu sınavı için bankaya sınav ücreti parasını son yatırma tarihi 3 aralık 2010 dir.
-Bu tarihe kadar kayıt olamayanlar için bir sonraki ehliyet sınavı tarihi şubat 2011 dır.
-18 aralık ehliyet sınav sonuçları açıklandıktan sonra direksiyon sınavı yapılacaktır.
-18.12.2010 ehliyet sınavı nın direksiyon sınav tarihi istanbul için 08-09 ocak 2011 dir..Bu tarihten sonra yine iki haftada bir ek direksiyon sınavları vardır..Kurslarınızla irtibata -geçersiniz.
-18 aralık ehliyet sonuçları açıklanma tarihi 11 ocak 2010 dur..
-18 aralık ehliyet sınav soruları sınavı takip eden hafta içi yayınlanacaktır

AĞRI'DA EHLİYET SAHTECİLİĞİ

Ağrı’daki ehliyet sınavında sahtecilik: 16 gözaltı

AĞRI'da sahte belgelerle başka kişilerin yerine ehliyet sınavına girmeye çalışan 16 kişi gözaltına alındı

Kentte bugün sabah saatlerinde yapılan ehliyet sınavında polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Sınav salonuna girmek isteyen adayların kontrolleri sırasında 16 kişi yakalandı. Bu kişilerin başkalarının yerine sıvava sahte belge ile girmek istedikleri belirlendi. Gözaltına alınan 16 kişiyle ilgili soruşturma sürüyor.

DİYARBAKIR'DA EHLİYET SAHTECİLİĞİ

Diyarbakır'da bugün yapılan ehliyet sınavında, cevap anahtarı cep telefonuna mesaj olarak gelen 7 kişi gözaltına alındı. Sınav görevlileri tutanak tutarken polis kişileri gözaltına aldı.

Cep telefonuyla kopya çekilmesi olayı Diyarbakır'da yaşandı. Sınav gözetmenlerini şaşkına çeviren olay Diyarbakır Şehitlik semtindeki 100. Yıl İlköğretim Okulu'ndaki ehliyet sınavında yaşandı. Yazılı sınava girenlerden 7 kişinin üzerinde bulunduğu iddia edilen cep telefonuna mesaj geldi. Cep telefonu mesaj uyarı sesini fark eden sınav görevlisi, masalar arasında dolaşırken kişilerin üzerinde cep telefonundan mesaj okurken gördü. Cep telefonunu alarak inceleyen görevli, mesaj bölümünde bulundukları sınavın cevap anahtarını görünce önce bina sorumlusu daha sonra polise haber verdi. Sınav görevlileri, üzerinde cep telefonu ve mesaj olarak aldığı cevap anahtarını tespit ettiği 7 kişi hakkında tutanak tuttu. Polis ise üst araması yaptığı 7 kişiyi gözaltına aldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı geçtiğimiz hafta cep telefonuyla sınava girenlere cevap anahtarını gönderdiği iddiası üzerini soruşturma başlatmıştı. Bazı sürücü kurslarının ve kursiyerlerin dosyalarına el koymuştu